Podmínky ochrany osobních údajů 

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je WBFC s.r.o. IČ 26323150 se sídlem Družby 981/9 (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: WBFC s.r.o., Družby 981/9, Plzeň, 31200

Email: info@nerodrinks.com

Telefon: +420773699000

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je 

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

 2. Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

 3. Ze strany správce nedochází / dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). 
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 et, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

 2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, 
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.

 2. Správce nemá / má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb. 

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte 

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, 
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. 
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. 
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a 
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. 
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

 2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2020.

Naše webová adresa je: https://www.nerodrinks.com.

Další články

Jakschová zlatá, Petrouš stříbrný. Čeští atleti vezou medaile z Grand Prix v Dubaji

Jakschová zlatá, Petrouš stříbrný. Čeští atleti vezou medaile z Grand Prix v Dubaji

Patnáctka českých para atletů reprezentovala na dvanáctém dubajském Grand Prix. Fazza International Championships proběhl ve dnech od 10. do 13. února ve […]

Více...
František Kocourek reprezentoval na tradičním běžkařském závodě v Itálii

František Kocourek reprezentoval na tradičním běžkařském závodě v Itálii

V nedělní zasněžený den 31. ledna se v Itálii v Cavalese uskutečnil již 48. ročník tradiční Marcialongy. Na tento populární běžkařský maratonský závod se […]

Více...
Odstartovala spolupráce Nero Drinks a No!Madame

Odstartovala spolupráce Nero Drinks a No!Madame

Aleš Eger, který přišel o nohu, si navzdory svému zranění opět sedl na motorku a neustále se snaží na sobě […]

Více...
NERO soutěž zná vítěze

NERO soutěž zná vítěze

Před nedávnem, u příležitosti našeho začátku prodeje v řetězci Penny Market, jsme přišli se soutěží. Soutěž stála za to, posuďte […]

Více...
DĚTSKÁ MOZKOVÁ OBRNA.. ANEB ŽIVOT JAKO NA HOUPAČCE TOMÁŠE HELÍSKA!

DĚTSKÁ MOZKOVÁ OBRNA.. ANEB ŽIVOT JAKO NA HOUPAČCE TOMÁŠE HELÍSKA!

Uff, jak začít… Děje se toho hodně, svět je zrychlený a my se snažíme stíhat co nejvíce věcí. Na letošek […]

Více...
MICHAL KOSÍK A DANIEL „PAHYL“ BAŘÁK SE VRÁTILI Z DREAM TRIPU Z KANADSKÉHO WHISTLERU.

MICHAL KOSÍK A DANIEL „PAHYL“ BAŘÁK SE VRÁTILI Z DREAM TRIPU Z KANADSKÉHO WHISTLERU.

Díky podpoře Nero Drinks a dalších partnerů jsem si mohl Michal Kosík a Dan Bařák splnit sen a vydat se do meky bikingu […]

Více...